Διδυμότειχο: «Την έδειρα πάρα πολύ» ομολογεί σε βίντεο στο TikTok ο 32χρονος που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του

Διδυμότειχο: «Την έδειρα πάρα πολύ» ομολογεί σε βίντεο στο TikTok ο 32χρονος που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του

Ανέβασε συνολικά έξι βίντεο διάρκειας περίπου 40 λεπτών

32xronos___3_
Τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του ομολόγησε, με ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, ο 32χρονος που κατηγορείται ότι την είχε φυλακίσει, την κακοποιούσε και την βίαζε για δύο ολόκληρες εβδομάδες, μέσα στο σπίτι του στο Διδυμότειχο.

Ο άντρας που συνελήφθη σήμερα το πρωί από την Αστυνομία πριν προλάβει να παραδοθεί, όπως έλεγε ότι θα κάνει στα συγκεκριμένα βίντεο, αναφέρεται στις στιγμές φρίκης που κατήγγειλε ότι βίωσε η 32χρονη από την Καβάλα, στο διάστημα που ήταν στην οικεία του και την κακοποιούσε.

Στα συνολικά έξι βίντεο διάρκειας περίπου 40 λεπτών, ο 32χρονος παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ότι ξυλοκόπησε την σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου», ενώ αρνείται ότι βίασε την σύντροφό του.





Ο ίδιος αναφέρει ότι με την γυναίκα γνωρίστηκαν από το TikTok και ότι στα μηνύματα που της έστελνε απαντούσε ο γιος της καθώς η ίδια είναι αγράμματη. Στην πορεία της επικοινωνίας τους είχανε συνεννοηθεί, όπως λέει, να παντρευτούν και τότε της είπε να πάει από την Χρυσούπολη Καβάλας στο Διδυμότειχο όπου ζει για να βρεθούνε.

«Έμεινε μαζί μου ένα μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες. Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες της έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει απο το σπίτι», αναφέρει.

Ο 32χρονος λέει στη συνέχεια ότι ζήτησε από την γυναίκα να φύγει από το σπίτι του και να γυρίσει στο χωριό της, καθώς διαπίστωσε ότι του έλεγε ψέματα, ενώ δίνει τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν την τελευταία ημέρα. Όπως λέει, περπατούσαν στο δρόμο όταν η γυναίκα μπήκε σε μια ταβέρνα και άρχισε να φωνάζει πως την κακοποιεί και ζήτησε βοήθεια από τον κόσμο, με τον 32χρονο να τρέπεται σε φυγή.



Στα επόμενα λεπτά του βίντεο, αναφέρεται και στον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. "Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον Εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα", ανέφερε.

Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του, φαίνεται η 32χρονη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, με τον 32χρονο να ισχυρίζεται ότι είναι μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί.



Σημειώνεται ότι ο 32χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Διδυμότειχο όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μαζί με τον δικηγόρο του και ανέφερε ότι θα πήγαινε να παραδοθεί.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκησε ο εκλεκτός του Ράμα στη Χειμάρρα - «Κέρδισε η τρομοκρατία» λένε από την Ομόνοια

Ο Σηκουάνας έχει το όνομα αλλά όχι τη χάρη - Αποσύρθηκαν λόγω λοιμώξεων αθλητές του Βελγίου και της Ελβετίας

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - «Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία

Δείτε Επίσης