Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 48χρονος που έκλεψε 35 συσκευασίες σαμπουάν από σούπερ μάρκετ

O άντρας εισήλθε στο κατάστημα φορώντας μια τσάντα πλάτης και όταν έφτασε στο ράφι με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, έβαλε στον σάκο του 35 συσκευασίες

Δεκάδες συσκευασίες με σαμπουάν έκλεψε από σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης ένας 48χρονος ο οποίος πιάστηκε στα… πράσα και συνελήφθη το Σάββατο και ακολούθως παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άντρας εισήλθε στο κατάστημα φορώντας μια τσάντα πλάτης και όταν έφτασε στο ράφι με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, έβαλε στον σάκο του 35 συσκευασίες γνωστής εταιρείας σαμπουάν, συνολικής αξίας 135 ευρώ.

Κατά την έξοδό του από την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματός ο οποίος του ζήτησε να ανοίξει την τσάντα του και αφού επιβεβαιώθηκε για την κλοπή ειδοποίησε την αστυνομία.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την πράξη της κλοπής και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

Στην απολογία του ο 48χρονος αποδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να πουλήσει τις συσκευασίες σαμπουάν που αφαίρεσα αφαίρεσε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είχε ανάγκη τα χρήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σώθηκε η 32χρονη από τα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο - «Με δέρνει, θα με σκοτώσει» είπε σε θαμώνες ταβέρνας

Η Μέση Ανατολή φλέγεται ξανά μετά τη δολοφονία Χανίγια: Ο ρόλος της Τουρκίας και οι στενοί δεσμοί της με τη Χαμάς


«Μαύρη Δευτέρα» για τις διεθνείς αγορές: Βυθίζεται η Ευρώπη, μνήμες από το κραχ του 1987 στο Τόκιο, ψυχρολουσία και στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr