Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

 Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του μωρού

vrefos
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) καθώς ένα βρέφος 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση, με το ιατρικό προσωπικό να δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να μπορέσει να επαναφέρει το βρέφος στη ζωή.

«Οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα το μεσημέρι έζησαν μία τραγωδία. Αγοράκι 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο» τόνισε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι μπορούσαν, πολύ παραπάνω από ότι προβλέπει το πρωτόκολλο αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Παραμένει στο νεκροθάλαμο και θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση. Οι συνάδελφοι είναι σοκαρισμένοι».

Σύμφωνα με το patrisnews, το βρέφος μεταφέρθηκε περίπου στη 1:00 μεσημέρι της Δευτέρας, από τη μητέρα του στο νοσοκομείο της πόλης με την ίδια να ενημερώνει σε κατάσταση σοκ τους γιατρούς πως το παιδί της «δεν ανέπνεε». Για περισσότερη από μιάμιση ώρα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το μικρό αγοράκι στη ζωή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η ανάρτηση γιατρού του νοσοκομείου Αμαλιάδας για το βρέφος.

«Γιατί μας έφυγες Άγγελέ μου; Επί μιάμισι ώρα κόντρα σε χρόνους, κανόνες, αρχές, παλεύαμε να δούμε ένα σημάδι ζωής σου, για να συνεχίσουμε, ακόμα, να παλεύουμε και για μια ζωή ακόμα, αν χρειαζόνταν, αρκεί να γυρνούσες πίσω. Μάταια.... Εγώ, η Χαρά, η Ατζελίνα, η Νίκη, η Ζωή, η Γιώτα, όλοι μας δώσαμε τον αγώνα μας. Ήταν αγώνας ζωής για σένα αγγελούδι μου, αλλά, κατέληξε μάταιος, και μαύρος, για όλους μας...» έγραψε ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος και πρόσθεσε: «Γιατί αστέρι μου, μας μαύρισες τις ψυχές. Είμαστε όλοι πρώτα γονείς, και μετά γιατροί,νοσηλευτές και κλαίμε! Γιατί; Πανούργε Χάρε τι ζήλεψες από το αγγελούδι 15μηνων!! Καλό ταξίδι άγγελέ μου... Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το αγγελικό, ήσυχο γαλήνιο, γελαστό, ατάραχο, προσωπάκι σου, ως αρμόζει σε ενα Αγγελούδι... Συλλυπητήρια στους γονείς σου, και στην οικογένειά σου, από όλους εμάς».

Δείτε την ανάρτηση του γιατρού:

Κλείσιμο

Γιατι μας εφυγες Αγγελε μου??.. Επι μιαμισι ωρα κοντρα σε χρονους, κανονες, αρχες, παλευαμε να δουμε ενα σημαδι ζωης...

Posted by Vaggelis Dimitropoulos on Monday, August 5, 2024


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Στεφανίδη τρολάρει την παγκόσμια ομοσπονδία για τις 20 αθλήτριες στον τελικό του επί κοντώ - Βίντεο

Χειμάρρα: Σοβαρές αμφιβολίες για το αδιάβλητο των εκλογών εγείρει η Αθήνα - Ζητά απαντήσεις από την Αλβανία

Αμαλιάδα: Νεκρό βρέφος 15 μηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία

Δείτε Επίσης