Ασέλγησε σε 64χρονη που έκανε μπάνιο στο Διακοπτό

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τον 52χρονο και κατέφυγε τρομοκρατημένη στο αστυνομικό τµήµα της περιοχής

Ερωτικό αμόκ κατέλαβε έναν 52χρονο από το Αίγιο, ο οποίος πλησίασε μια 64χρονη από την Αττική που απολάμβανε μόνη την δροσιά της θάλασσας σε μια παραλία στην περιοχή του ∆ιακοπτού όπου παραθέριζε και της επιτέθηκε ξαφνικά προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της, παρά την θέλησή της.

Η 64χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, όμως ο 52χρονος επέμεινε να ασελγεί με την άσκηση βίας πάνω της ώσπου εκείνη κατάφερε να τον απωθήσει, να του ξεφύγει και να καταφύγει τρομοκρατημένη στο αστυνομικό τµήµα της περιοχής. Μετά την καταγγελία που υπέβαλε, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, που του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σωφρονιστικός φίλησε με το ζόρι ανήλικη

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο πέρασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, μετά την καταγγελία μιας 16χρονης Αλβανίδας ότι την πλησίασε το απόγευμα της Κυριακής σε μια περιοχή της Ναυπάκτου και επιχείρησε δύο φορές να την φιλήσει στο λαιμό. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.



Ειδήσεις σήμερα:

«Εύγε Superman, πέτα ψηλότερα» - Αποθέωση για τον Καραλή μετά το χάλκινο στο Παρίσι

«Μου ζήτησαν €50.000 μια ημέρα πριν την εκδήλωση, καταστράφηκα» ξεσπά θύμα των υπαλλήλων της ΕΤΑΔ

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr