Θεσσαλονίκη: 24χρονος χτύπησε τη μητέρα του επειδή εκείνη αρνήθηκε να του δώσει χρήματα

Την απείλησε μέχρι και ότι θα τη σκοτώσει - Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών

Συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 24χρονο που χτύπησε με γροθιά τη μητέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή του προς δέκα ευρώ ημερησίως και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο κατηγορούμενος, χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του και όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει τότε την χτύπησε με γροθιά και απείλησε ότι θα την σκοτώσει. «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις, θα σε σκοτώσω», είπε συγκεκριμένα.

«Έγινε φασαρία και με χτύπησε με μπουνιά στο χέρι. Ο άλλος γιος μου δουλεύει σεζόν και φοβάμαι τι θα γίνει όταν επιστρέψει. Κλειδώθηκα στο σπίτι και κάλεσα την αστυνομία», ανέφερε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη, ωστόσο αρνήθηκε να λάβει panic button και να μεταφερθεί σε δομή. Επιπλέον, ανέφερε στην κατάθεσή της, πως δε φοβήθηκε από τις απειλές του γιου της και έτσι ο 24χρονος απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απειλής.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι αγαπάει τη μητέρα του και δεν ήθελε να της κάνει κακό, ενώ ζήτησε συγνώμη για την πράξη του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr