Η Ακρίτα υπερασπίζεται την Παγώνη μετά τα σεξιστικά σχόλια των τρολ

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές της στα social media, η οποία στάθηκε αφορμή να δεχτεί σεξιστικά σχόλια

Η Ματίνα Παγώνη ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές της στα social media, η οποία στάθηκε αφορμή να δεχτεί σεξιστικά σχόλια. H γιατρός είπε αυτό που λένε οι περισσότεροι όταν ξεκινούν οι διακοπές τους- επιτέλους να κάνουμε και κανένα μπάνιο, ωστόσο οι σχολιαστές δεν «επιτρέπουν» σε μια μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα να φωτογραφηθεί με το μαγιό της, προχωρώντας σε σχόλια με χαρακτηριστικά ηλικιακού ρατσισμού ή σα να επιτρέπεται να φωτογραφίζονται έτσι μόνο μοντέλα ή γυναίκες με τέτοιες αναλογίες. 

Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για τη διαδικτυακή επίθεση στην κυρία Παγώνη, υπερασπιζόμενη την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ και κάνοντας λόγο για «ηλικιοφοβικά σκουπίδια».

Δείτε την ανάρτηση της Ματίνας Παγώνη:



Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε:

«Κυρία Ματίνα Παγώνη, δεν ντρέπεστε να φωτογραφίζεστε με μαγιό "στην ηλικία σας". Βάλτε τα μαύρα τα κομπινεζά και μπείτε στη θάλασσα ίσα για να βρέξετε τα πόδια σας. Κι άλλη φορά να ρωτάτε πρώτα τα σεξιστικά και ηλικιοφοβικά σκουπίδια τι να βάλετε πριν βγείτε απ’ το σπίτι σας. Γιατί σκουπίδια είναι. Θα ξεράσουν τον εμετό τους και θα λουφάξουν πίσω στη χωματερή που είναι η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας τους. Καλά μπάνια και καλές διακοπές, κυρία μου».

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr