Αγρίνιο: Επιβάτης λεωφορείου μετέφερε κοκαΐνη σε μπουκάλι απορρυπαντικού ρούχων

Αγρίνιο: Επιβάτης λεωφορείου μετέφερε κοκαΐνη σε μπουκάλι απορρυπαντικού ρούχων

Agrinio-kokaini
Αξιόπιστες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου για έναν Έλληνα ο οποίος κατευθυνόταν προς την Αμφιλοχία επιβαίνοντας σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας μαζί του σημαντική ποσότητα κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν την στιγμή που αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, έκαναν έλεγχο στις αποσκευές του και ανακάλυψαν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης ένα πλαστικό μπουκάλι από απορρυπαντικό ρούχων, στο εσωτερικό του οποίου ήταν κρυμμένες τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” συνολικού βάρους 318,8 γραμμαρίων.

Ο επιβάτης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό διακίνηση με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί από ποιον προμηθεύτηκε την κοκαΐνη.

Οικογένεια μετέφερε ηρωίνη

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας ζευγάρι 40χρονων Ελλήνων και ο 18χρονος γιος τους σταμάτησαν για έλεγχο στη Σκάλα Λακωνίας οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και διαπίστωσαν ότι ο πατέρας δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Ακολούθησε σωματική έρευνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους “φιξάκια” ηρωίνης συνολικού βάρους 5,62 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Τα μέλη της οικογένειας συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Ευρώτα που διενεργεί προανάκριση και σχηματίσει δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και παράβαση του Κ.Ο.Κ., κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι αυτή η Βρετανία ή η Σοβιετική Ένωση;» - Ο Μασκ κριτικάρει τη σύλληψη ενός άνδρα για σχόλια στο Facebook

Καμπανάκι ΠΟΥ για Covid-19: Ο ιός αλλάζει συνεχώς, κάτι που μας εκθέτει όλους σε κίνδυνο

Η Κάμαλα Χάρις επιλέγει τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης