Ηράκλειο: Αστυνομικός έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης

Ηράκλειο: Αστυνομικός έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του αστυνομικού που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του και το κατέστρεψε ολοσχερώς

astynomikos
Το ενδεχόμενο του εμπρησμού για λόγους εκδίκησης ερευνούν παράλληλα η Ασφάλεια και το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Αυγούστου σε δυο οχήματα ενός αστυνομικού που υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία, στις Πατέλες Ηρακλείου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του αστυνομικού που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του και το κατέστρεψε ολοσχερώς, με τις ζημιές να υπολογίζονται σε 10.000 ευρώ.

Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στην μοτοσικλέτα του αστυνομικού, που ήταν σταθμευμένη δίπλα στο αυτοκίνητο και υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής συνέλεξαν στοιχεία από το σημείο της πυρκαγιάς και ερευνούν για να εξακριβώσουν τι την προκάλεσε, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν πλάνα από κάμερες της περιοχής για να εντοπίσουν τυχόν ύποπτες κινήσεις. Παράλληλα, ερευνούν αν κάποιοι θέλησαν να «τιμωρήσουν» τον αστυνομικό κάποιοι που εμπλέκονται σε υποθέσεις που χειρίστηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης