Σαντορίνη: 40χρονος χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο σύντροφό του

Η γυναίκα βρισκόταν στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της

Στο Γενικό νοσοκομείο Καρπάθου μεταφέρθηκε μια 26χρονη Ιταλίδα που βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, μετά την άγρια επίθεση που υπέστη από τον 40χρονο σύντροφό της μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου παραθερίζουν στην Σαντορίνη.

Η άτυχη νεαρή Ιταλίδα, η οποία είναι έγκυος 22 εβδομάδων, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν ότι το μωρό που κυοφορεί είναι σε άριστη κατάσταση. Στη συνέχεια,
υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 40χρονου, τον οποίο κατηγορεί ότι την έσπρωξε κατά την διάρκεια ενός καβγά που είχαν, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στον καναπέ και να χτυπήσει στην κοιλιά της.

Πάντως, η 26χρονη δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να παραμείνει στον ειδικό χώρο φιλοξενίας του αστυνομικού τμήματος Καρπάθου, ούτε να περάσει στο κινητό της τηλέφωνο την εφαρμογή του panic button. Ωστόσο, σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr