Ηλεία: Πιτσιρίκια έκλεψαν κάρτες από αυτοκίνητο και έκαναν αγορές

Ηλεία: Πιτσιρίκια έκλεψαν κάρτες από αυτοκίνητο και έκαναν αγορές

Και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες ήταν ηλικίας από 12 ως και 15 ετών

astynomia
«Μπουμπούκια» αποδείχθηκαν δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 15 και 14 χρόνων οι οποίοι, με την βοήθεια ενός ενήλικου, διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο σε περιοχή του Πηνειού Ηλείας και άρπαξαν τραπεζικές κάρτες με τις οποίες έκαναν ψώνια, ενώ ο μικρότερος είχε κλέψει και ένα μηχανάκι.

Οι μικροί διαρρήκτες έσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής το παράθυρο του αυτοκίνητου που ήταν σταθμευμένο σε μια παραλία του Πηνειού και έκλεψαν από μέσα τραπεζικές κάρτες, έγγραφα και επιταγές σίτισης συνολικής άξιας 150 ευρώ.

Με μια από τις κλεμμένες κάρτες έκαναν ανέπαφες συναλλαγές αξίας 35 ευρώ σε καταστήματα της περιοχής, όμως το ίδιο βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δράσης Ηλείας.

Από την προανάκριση που ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πηνειού προέκυψε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου ο 14χρονος είχε κλέψει ένα από την Ανδραβίδα ένα μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα αγρόκτημα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τσάκωσαν ανήλικους «θεριακλήδες»

Κλείσιμο
Πέντε ηλεκτρονικά τσιγάρα αξίας 50 ευρώ ξάφρισαν από ένα περίπτερο στο Μεσολόγγι δυο ανήλικοι «θεριακλήδες», ένας 13χρονος και ένας 12χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο μεγαλύτερος συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε προβεί σε έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Σε βάρος των γονέων και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι αυτή η Βρετανία ή η Σοβιετική Ένωση;» - Ο Μασκ κριτικάρει τη σύλληψη ενός άνδρα για σχόλια στο Facebook

Καμπανάκι ΠΟΥ για Covid-19: Ο ιός αλλάζει συνεχώς, κάτι που μας εκθέτει όλους σε κίνδυνο

Η Κάμαλα Χάρις επιλέγει τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης