ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα - Διασωληνωμένος 19χρονος μετά από σύγκρουση δικύκλων

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα - Διασωληνωμένος 19χρονος μετά από σύγκρουση δικύκλων

Εκτός κινδύνου 14χρονη που χειρουργήθηκε στο πόδι

ekav
Σε σοβαρή κατάσταση, με τραύμα στο κεφάλι, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ένας 19χρονος ο οποίος χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή των Φαρσάλων, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, το τροχαίο έγινε περίπου στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης, όταν -υπό συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων- το μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος έπεσε πάνω σε άλλο μηχανάκι στο οποίο επέβαινε μία 14χρονη, στην είσοδο του χωριού Βαμβακού, λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Φάρσαλα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 19χρονος και η 14χρονη που μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Εκεί, η 14χρονη που έφερε τραύμα στη γάμπα χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία.

Ωστόσο, ο 19χρονος, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αφού τραυματίστηκε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 100 ζωές ενός πρίγκιπα: Η μυθιστορηματική πορεία και το τέλος του Μισέλ ντε Γκρες

Συγγραφέας και πρώην καθηγητής στη σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ο συλληφθείς για τις φωτιές στη Βάρη - Η φωτογραφία που τον «πρόδωσε»

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης