Κρήτη: Ο 32χρονος πυροσβέστης που σκοτώθηκε σε πεζοπορία θα ήταν αρχηγός εκδρομής στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός

Ήταν μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου από πολύ μικρή ηλικία - Ο 32χρονος βρισκόταν στο φαράγγι με μια φίλη του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό χαμό του 32χρονου πυροσβέστη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά τη νύχτα της Τρίτης, μετά από έρευνες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Τον 32χρονο Χριστόφορο εντόπισαν νεκρό συνάδελφοί του στο φαράγγι όπου είχε πάει για πεζοπορία με μια φίλη του.

Ο 32χρονος ήταν μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου από πολύ μικρή ηλικία. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, παλιό και πολύ έμπειρο μέλος που οριζόταν αρχηγός σε πολλές από τις εκδρομές που διοργάνωνε ο σύλλογος.

Τραγική ειρωνεία, στις 11 Αυγούστου, είχε προγραμματιστεί εκδρομή με αρχηγό τον ίδιο στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, εκεί όπου τελικά σκοτώθηκε.



Το χρονικό

Ο άτυχος νεαρός, που υπηρετούσε στο Ηράκλειο ως αξιωματικός ειδικών καθηκόντων, βρέθηκε νεκρός σε μισό μέτρο νερού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφερε χτύπημα στο πρόσωπο.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Όπως έγραψε το Creta24, o 32χρονος βρισκόταν στο φαράγγι με μια φίλη του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν. Η κοπέλα ενημέρωσε τις Aρχές στις 7 το απόγευμα, όταν κατάφερε να βρει σήμα στο κινητό της και ενώ είχε φτάσει ήδη στη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη.

Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ , δύο ομάδες της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο καθώς και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού με ορειβατικές γνώσεις που αναζητούσαν τον 32χρονο.

Δυστυχώς ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 11 τη νύχτα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια τους φίλους του αλλά και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η είσοδος του Τεντόγλου στον τελικό έγινε ξανά viral - «Όταν επιστρέφεις στη δουλειά μετά τις διακοπές»

Η τρανς κόρη του Μασκ τον αποδομεί στα social media - Δεν είσαι χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι μοιχός κατά συρροή

Βίντεο: Η Κινέζα Κουάν πέτυχε την απόλυτη βουτιά από τα 10μ. και πήρε 10άρια από όλους τους κριτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr