Αυτή την Κυριακή με το Θέμα, 100 σελίδες οδηγός μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-25

Αυτή την Κυριακή με το Θέμα, 100 σελίδες οδηγός μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-25

Marie Claire Collections

mcXRWMA
Στο Marie Claire Κολεξιόν που κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Αυγούστου με το Θέμα

Τι νέο έρχεται στη μόδα της επόμενης σεζόν; Πώς θα πετύχουμε ένα στυλ που θα δείχνει φρέσκο, ενημερωμένο αλλά ταυτόχρονα και πολύ προσωπικό; Ποιά χρώματα και ποιά κομμάτια θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας; Συγκεντρώσαμε όλες τις απαντήσεις σε έναν πλήρη οδηγό όπου θα βρείτε τα ωραιότερα σύνολα και αξεσουάρ από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2024-25.
MC

Το Marie Claire, το μοναδικό περιοδικό μόδας στην Ελλάδα που προσφέρει στους αναγνώστες του 13 τεύχη ετησίως, παρουσιάζει και φέτος την ειδική έκδοση Marie Claire Κολεξιόν, αυτή την Κυριακή 11/8 αποκλειστικά με το Θέμα.Μία εβδομάδα μετά, την Κυριακή 18 Αυγούστου έρχεται με το Θέμα το χορταστικό τεύχος Σεπτεμβρίου.

Στις 100 σελίδες του Marie Claire Κολεξιόν με τα καλύτερα look της φθινοπωρινής μόδας, οι αναγνώστες θα απολαύσουν τις πιο λαμπερές στιγμές της ραπτικής και του ready-to-wear, και θα ανακαλύψουν τι έδειξε ο κάθε σχεδιαστής με φωτογραφικό υλικό από τις πασαρέλες και τις μητροπόλεις της μόδας.
MC-1
MC-2
MC-3
MC-4
MC-5
MC-6
MC-7

Πανωφόρια, ταγιέρ, κοστούμια, βραδινά φορέματα, τσάντες, παπούτσια, σακάκια, κοσμήματα:. Οι νέες γραμμές και τα σχέδια ξεδιπλώνονται αναλυτικά μέσα από τις συλλογές των οίκων, αναδεικνύουν το αστείρευτο ταλέντο των σχεδιαστικών ομάδων και μας εμπνέουν για να παίξουμε το γοητευτικό παιχνίδι της μόδας και να βρούμε το δικό μας αγαπημένο στυλ για τη σεζόν που έρχεται.
MC-8

Επιπλέον, οι editors του Marie Claire επιλέγουν τα δικά τους αγαπημένα κομμάτια του Φθινοπώρου και προτείνουν ιδέες street style που μπορείτε να ενσωματώσετε εύκολα στην γκαρνταρόμπα σας.
MC-9

Marie Claire Κολεξιόν, αυτή την Κυριακή 11 Αυγούστου αποκλειστικά με το Θέμα

Μην το χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης