Ηλεία: Σε κρίσιμη κατάσταση 48χρονος - Φέρεται να τον τσίμπησε αράχνη

Ηλεία: Σε κρίσιμη κατάσταση 48χρονος - Φέρεται να τον τσίμπησε αράχνη

Είχε αφόρητους πόνους στο πόδι και πήγε στον γιατρό

arahni
Μάχη για τη ζωή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Ηλείας, δίνει ένας 48χρονος ο οποίος- πιθανά- δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 48χρονος πήγε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο πόδι, χωρίς ωστόσο μέχρι και εκείνη την ώρα να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τσίμπημα. Μάλιστα νωρίτερα ο ίδιος είχε επισκεφθεί ιδιώτη ορθοπεδικό, με τον ιατρό να τον στέλνει, άμεσα, στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έπεσαν πάνω στον 48χρονο δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα του έκαναν εισαγωγή. Το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8), η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, παρουσιάζοντας συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 48χρονος διασωληνώθηκε, και νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με το ιατρικό προσωπικό να παίρνει και τις κατάλληλες οδηγίες από το Κέντρο Δηλητηριάσεων για την αντιμετώπιση του περιστατικού. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 48χρονος που βρίσκεται στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα ψηλά στον μηρό, χωρίς ωστόσο να δει ή να καταλάβει το ζωύφιο που του το προκάλεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ύδρα: Ρίξαμε πυροτεχνήματα στη θάλασσα και ένα από αυτά έπεσε στο δάσος, ομολόγησε ο καπετάνιος

Πανικός σε πτήση της Korean Air από έντονες αναταράξεις, 14 τραυματίες - Δείτε φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστικός τραυματισμός στο χόκεϊ γυναικών - Γέμισε αίματα το πρόσωπο της Μπεργκ - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης