«Χρυσή» διάρρηξη με λεία 160.000 ευρώ στην Κέρκυρα

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 58χρονης ενώ εκείνη βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιό της

Αξέχαστη θα μείνει νυχτερινή διασκέδαση μαζί με φίλους της για μια γυναίκα ηλικίας 58 χρόνων, η οποία υπέστη ισχυρό σοκ όταν επέστρεψε στο σπίτι της στην Κέρκυρα και διαπίστωσε ότι κατά την διάρκεια της απουσίας της είχαν εισβάλει διαρρήκτες που άρπαξαν μια ολόκληρη περιουσία!

Όταν η 58χρονη γύρισε στο σπίτι της στην Παλαιοκαστρίτσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, διαπίστωσε έντρομη ότι άγνωστοι είχαν τρυπώσει μέσα παραβιάζοντας ένα παράθυρο και είχαν «σηκώσει» το χρηματοκιβώτιό της, μέσα στο οποίο φύλαγε μετρητά ύψους 160.000 ευρώ και τιμαλφή απροσδιόριστης αξίας.

Αναστατωμένη η γυναίκα, πήγε το πρωί στο τμήμα Ασφαλείας του νησιού και κατήγγειλε την διάρρηξη με τη λεία- «μαμούθ». Ειδικοί των Εγκληματολογικών ερευνών πήραν αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού όπου κινήθηκαν οι εισβολείς και οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομα που γνώριζαν την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου με τον θησαυρό.






Ειδήσεις σήμερα:

Στα ύψη η ένταση στο Ισραήλ που απειλεί να εξοντώσει τον νέο ηγέτη της Χαμάς εν αναμονή της ιρανικής επίθεσης

Με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία ο 19χρονος τζιχαντιστής που ετοίμαζε χτύπημα σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στην Αυστρία

Οι φωτογραφίες της Τζέσικα Άλμπα από τη Μύκονο - Γλυκές αναμνήσεις, γράφει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr