Συνελήφθη συνοριοφύλακας που έκλεβε χρήματα από συναδέλφους του

Ο συνοριοφύλακας κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν την ολιγόλεπτη απουσία συναδέλφων του και αφαιρούσε μέρος των χρημάτων που είχαν στα σακίδιά τους – Έγινε καταγγελία και συνελήφθη όταν έκλεψε προσημειωμένο χρηματικό ποσό

Στη σύλληψη ενός συνοριοφύλακα που κατηγορείται ότι αφαιρούσε χρηματικά ποσά από συναδέλφους του σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, από τη διερεύνηση της οποίας και με τη χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης, 7 Αυγούστου 2024, όταν προχώρησε στην αφαίρεση προσημειωμένου χρηματικού ποσού από σακίδιο αστυνομικού και την ανεπιτυχή κλοπή σε βάρος έτερου συνοριοφύλακα.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.



Ειδήσεις σήμερα:

Στα ύψη η ένταση στο Ισραήλ που απειλεί να εξοντώσει τον νέο ηγέτη της Χαμάς εν αναμονή της ιρανικής επίθεσης

Με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία ο 19χρονος τζιχαντιστής που ετοίμαζε χτύπημα σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στην Αυστρία

Οι φωτογραφίες της Τζέσικα Άλμπα από τη Μύκονο - Γλυκές αναμνήσεις, γράφει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr