Ηράκλειο: Οι επενδύσεις σε «μαϊμού» εταιρεία τής κόστισαν 62.000 ευρώ

Ηράκλειο: Οι επενδύσεις σε «μαϊμού» εταιρεία τής κόστισαν 62.000 ευρώ

Η 51χρονη δελεάστηκε από διαφήμιση που εντόπισε στο διαδίκτυο, η οποία υποσχόταν εντυπωσιακά μεγάλες αποδόσεις

scam_mobile
Η διαφήμιση που εντόπισε στο διαδίκτυο μία 51χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο υποσχόταν εντυπωσιακά μεγάλες αποδόσεις από επενδύσεις στα προγράμματά της κι έτσι δελεάστηκε και αποφάσισε να καταθέσει περισσότερα από 62.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να χάσει και την τελευταία δεκάρα!

Η 51χρονη έκανε εγγραφή την 1η Ιουλίου στην πλατφόρμα της επενδυτικής εταιρείας που φερόταν να έχει την έδρα της στο Λονδίνο και αμέσως επικοινώνησαν μαζί της μέσω viber άτομα που παρίσταναν τους εκπροσώπους της εταιρείας και της έδειξαν πώς να κάνει τις μεταφορές χρημάτων. Τις επόμενες ημέρες και ως τις 19 Ιουλίου, μετέφερε το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό στους λογαριασμούς που της έδωσαν και περίμενε τις ονειρεμένες αποδόσεις.

Όμως, το όνειρο έγινε… εφιάλτης, αφού δεν είδε το κεφάλαιό της να αποδίδει κέρδος. Όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους «επενδυτές», βρήκε κλειστά κινητά κι έτσι αντιλήφθηκε ότι η υποτιθέμενη εταιρεία ήταν «μαϊμού». Η γυναίκα κατήγγειλε την υπόθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν για να εντοπίσουν τους απατεώνες και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω υπολογιστή σε βάρος αγνώστων.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποινή κάθειρξης 10 ετών για τον διεστραμμένο Βρετανό ζωολόγο που είχε βιάσει και βασανίσει πάνω από 42 σκυλιά


Στα ύψη η ένταση στο Ισραήλ που απειλεί να εξοντώσει τον νέο ηγέτη της Χαμάς εν αναμονή της ιρανικής επίθεσης

Με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία ο 19χρονος τζιχαντιστής που ετοίμαζε χτύπημα σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στην Αυστρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης