Χειροπέδες σε 51χρονο Σημαιοφόρο του Ναυτικού για εκδικητική πορνογραφία – Εκβίαζε 61χρονη με ερωτικό βίντεο

Χειροπέδες σε 51χρονο Σημαιοφόρο του Ναυτικού για εκδικητική πορνογραφία – Εκβίαζε 61χρονη με ερωτικό βίντεο

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σημαιοφόρος την απειλούσε καθημερινά ότι θα έδινε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο – Ο 51χρονος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε προγραμματίσει μαζί της

arrest
Χειροπέδες σε έναν 51χρονο Σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού για εκδικητική πορνογραφία πέρασαν την περασμένη Τρίτη (6/8) στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 51χρονου ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα όταν μία γυναίκα 61 ετών επισκέφθηκε τα γραφεία της Υπηρεσίας και υπέβαλε έγκληση κατά του άνδρα εξηγώντας πως τον γνώρισε διαδικτυακά περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου και πως ανέπτυξαν τακτική επικοινωνία, η οποία στην πορεία απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο λοιπόν της επικοινωνίας τους, αντάλλαξαν φωτογραφικό υλικό και πραγματοποίησαν βιντεοκλήση με ερωτικό περιεχόμενο.

Έκτοτε, όπως είπε η γυναίκα, ο 51χρονος άρχισε να την απειλεί καθημερινά, είτε μέσω άμεσων μηνυμάτων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε τηλεφωνικά, ότι αν δεν συνευρεθούν ερωτικά θα αποστείλει φωτογραφίες και σχετικό βίντεο σε οικεία και συγγενικά της πρόσωπα, καθώς και ότι θα κοινοποιήσει το σχετικό υλικό σε groups ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που αριθμούν πλήθος μελών.

Η συνάντησή τους και η σύλληψη

Κλείσιμο
Ακολούθησε έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την οποία και προέκυψε η ταυτοποίηση του 51χρονου. Παράλληλα, η γυναίκα επισκέφθηκε εκ νέου τη Δίωξη και ανέφερε ότι δέχθηκε να συναντήσει τον 51χρονο σε μία καφετέρια στην Αθήνα την Τρίτη 6 Αυγούστου.

Έτσι το πρωί εκείνης της ημέρας πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε ο 51χρονος και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, κατά τη μετάβασή του στο σημείο (καφετέρια) που είχαν συμφωνήσει με την 61χρονη.

Κατά τη διενέργεια σωματικής έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, από την επιτόπια έρευνα του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η παθούσα γυμνή και μη, καθώς και βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν αυτή σε προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 51χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο 51χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε χθες Τετάρτη στην Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.




Ειδήσεις σήμερα:

«Έστηνε» γρήγορα αυτοκίνητα ο 45χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου

Η κάμερα έπιασε τον Μάρκους Τζόρνταν να ρουφάει λευκή σκόνη στο Μονακό μαζί με την παρέα του - Δείτε εικόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης