Τροχαίο στην Πατρών-Πυργου: Θλίψη για τον Γιάννη Σάσσαλο - Το όνειρό του ήταν να φτιάχνει αυτοκίνητα για αγώνες

Αύριο το απόγευμα στη Ζαχάρω το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σάσσαλο

Θλίψη προκάλεσε στην Ηλεία ο θάνατος του 45χρονου Γιώργου Σάσσαλου σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο αύριο στις 18:30 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Ζαχάρως, από όπου και καταγόταν.



Ο Γιάννης Σάσσαλος, είχε εμπλακεί το τελευταίο διάστημα σε ακόμα δύο τροχαία. Το πρώτο με μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οδό Πατρών στον Πύργο, και το δεύτερο με μηχανάκι στον Ανθόπυργο.

Όπως λέει φίλος του Γιάννη Σάσσαλου στο patrisnews.com, «ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο, γνωριζόμαστε από τότε που πήγαινα σχολείο. Το όνειρο του ήταν να φτιάχνει αυτοκίνητα για αγώνες. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με ντράξτερ, αυτοκίνητα με αναβάσεις και μηχανές. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν δικό του, το ατύχημα έγινε τα ξημερώματα. Λογικά κάπου έξω θα ήταν και θα γυρνούσε. Το στόρι που ανέβασε λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα, δείχνει το τελευταίο του αυτοκίνητο που έφτιανε, ένα κόκκινο, το οποίο προοριζόταν για ανάβαση σε αγώνες».

Σύμφωνα με το ίδιο άτομο ο 45χρονος «είχε μαγαζί με δυναμόμετρα, τώρα το είχε ανοίξει στον Πύργο, πιο παλιά είχε και στη Ζαχάρω κατάστημα. Ήταν παιδί του λαού, τον αγαπούσαν όλοι και βοηθούσε. Ήταν πάρα πολλά χρόνια στο χώρο, 25 περίπου, κι έκανε κάτι ξεχωριστό. Προγραμμάτιζε τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητα, ήταν προγραμματιστής, πολύ μεγάλο μυαλό, το έλεγαν όλοι, από τους καλύτερους. Είχε πάει Αμερική και Ιταλία για δουλειά. Άφησε πίσω την οικογένεια του και τη μητέρα του που του είχε τεράστια αδυναμία».

Ο Γιάννης Σάσσαλος ήταν γνωστός ως προγραμματιστής οχημάτων, ήξερε πώς να «στήνει» ένα γρήγορο αυτοκίνητο και να του δώσει τη μέγιστη δύναμη, μια δεξιότητα που τον είχε κάνει γνωστό, όχι μόνο στον Πύργο όπου και δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια αλλά και στην υπόλοιπη Ηλεία και σε αρκετές περιοχές της χώρας, αφού εκτός των άλλων λάμβανε μέρος και σε αρκετούς αγώνες τεσσάρων και δύο τροχών.

Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητη τραγωδία σε αγώνα CrossFit στις ΗΠΑ: Σέρβος αθλητής πνίγηκε αβοήθητος λίγο πριν τον τερματισμό

Ποιες επιπλοκές προκαλεί το τσίμπημα της καφέ αράχνης που σκότωσε τον 48χρονο στην Ηλεία - Τα συμπτώματα

Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr