Μεταμόρφωση: Ανήλικος έκλεψε τσάντα από γυναίκα και γρονθοκόπησε αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Μεταμόρφωση: Ανήλικος έκλεψε τσάντα από γυναίκα και γρονθοκόπησε αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Ο 17χρονος αφαίρεσε την τσαντα από τη γυναίκα στη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων στη Μεταμόρφη - Τον ακινητοποίησαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη και τον συνέλαβαν, παρά τις αντιστάσεις του

tsanta_klopi
Για κλοπή κατά συναυτουργία αλλά και βία κατά αστυνομικών, απείθεια και κατοχή ναρκωτικών, κατηγορείται ένας 17χρονος ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από καταδίωξη, πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Μεταμόρφωσης.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, μαζί με συνεργό του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη, αφαίρεσε τσάντα από γυναίκα κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων, πρώτες πρωινές ώρες της 7-8-2024 στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Μεταμόρφωσης και του Τμήματος Ασφαλείας, που είχαν διατεθεί για την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις, αναζήτησαν και εντόπισαν τον 17χρονο να εξέρχεται από πιλοτή πολυκατοικίας σε παρακείμενο δρόμο και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών ο 17χρονος επιχείρησε να διαφύγει όμως οι αστυνομικοί μετά από πεζή καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω κλοπής.

Κλείσιμο
Κατά την ακινητοποίησή του, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 17χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γροθιές και αγκωνιές, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε η αφαιρεθείσα τσάντα και αποδόθηκε στην κάτοχό της.

Κατά την σωματική του έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, διαχωρισμένα σε 6 αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των μελών της οργάνωσης που ανατίναζε ΑΤΜ σε Αττική και Φθιώτιδα

Στη φυλακή ο 32χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του στο Διδυμότειχο

Η πισίνα μου είναι βάθους 1,20μ. - Δεν είμαι εγώ, στα 36 μου, η αιτία των δεινών της χώρας, λέει ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης