Σπάρτη: Ντοκουμέντα της φρίκης είχε σε κρυφό φάκελο στο κινητό του ο 40χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε εδώ και πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του

Σπάρτη: Ντοκουμέντα της φρίκης είχε σε κρυφό φάκελο στο κινητό του ο 40χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε εδώ και πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή κρυφό φάκελο με συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης - Σε σοκ η τοπική κοινωνία - Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

viasmos
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 40χρονου πατέρα δύο παιδιών από την Σπάρτη που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του από τότε που το κοριτσάκι ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ αδυνατώντας να πιστέψει τα όσα εξωφρενικά φαίνεται να έκανε επί χρόνια ο 40χρονος στο ίδιο του το παιδί, απειλώντας το μάλιστα πως εάν μιλήσει τότε ο ίδιος θα καταλήξει στη φυλακή.

Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του.

Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Κλείσιμο
Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των μελών της οργάνωσης που ανατίναζε ΑΤΜ

Κασσελάκης: Η πισίνα μου είναι βάθους 1,20μ. - Δεν είμαι εγώ, στα 36 μου, η αιτία των δεινών της χώρας

Κτήμα Πικάσο/Πεταλιοί: Οι ελληνικές Μαλδίβες έμειναν χωρίς «γοργόνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης