Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής

Ο άνδρας ήταν υπήκοος του Ηνωμένου Βασιλείου και από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί - Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στη Σκιάθο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για έναν 57χρονο υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου που από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr τον άτυχο άντρα βρήκαν σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου «Λαλάρια», εργάτες της οικοδομής στις 6.30 περίπου το πρωί.
Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.
Ο 57χρονος πέρασε την περίφραξη αφού πρώτα την αφαίρεσε
Το απονενοημένο διάβημα ο 57χρονος σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από κάμερες της περιοχής το Α.Τ Σκιάθου, το έκανε στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό.
Η οικοδομή από την οποία ο 57χρονος έπεσε στο κενό. Με κόκκινο το σημείο πτώσης

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στις 21:00 με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία - νεκροτομή. Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζέστη και ισχυροί βοριάδες σήμερα - Πού είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς


Αρκετοί τραυματίες λόγω συνωστισμού σε μουσικό φεστιβάλ στην Κορνουάλη


Το 8ο μετάλλιο της Ελλάδας και ο απολογισμός της 14ης ημέρας στο Παρίσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr