Ηράκλειο: Ομογενής από τη Γερμανία διακινούσε κάνναβη, κοκαΐνη και άγνωστη ουσία

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν δυο ζυγαριές ακριβείας και 660 ευρώ που είχε στην κατοχή του

Μεγάλες ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης, αλλά και μιας άγνωστης ναρκωτικής ουσίας που εξετάζεται στα χημικά εργαστήρια, «έσπρωχνε» στα στέκια χρηστών ναρκωτικών στο Ηράκλειο και την περιοχή της Χερσονήσου ένας 52χρονος Έλληνας που έχει γεννηθεί στη Γερμανία.

Έπειτα από πληροφορίες που δέχθηκαν για τη δράση του οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, έκαναν έρευνα το πρωί της Παρασκευής μαζί με συναδέλφους τους του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου στο σπίτι του 52χρονου σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, κατά την διάρκεια της οποίας κατέσχεσαν κοκαΐνη βάρους 1,81 γραμμαρίου, επτά κιλά και 190 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ουσία άγνωστης σύστασης σε σκόνη βάρους 324 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ακόμη, στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν δυο ζυγαριές ακριβείας και 660 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Διακινούσε skunk και «σοκολάτα»
Ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης διακινούσε στην Κέρκυρα ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν σε δυο σπίτια που διατηρεί, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 172 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τύπου skunk, 1,1 γραμμάριο κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης που διενεργήθηκε για την υπόθεση, σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς αποτράπηκε το «Μπατακλάν Ν2»: Η Τέιλορ Σουίφτ, η Βιέννη και ο ευρωπαϊκός συναγερμός για τις συναυλίες


Τόπλες στην παραλία η Χάιντι Κλουμ - Το αποκαλυπτικό βίντεο στο Instagram


Ελαφρύνσεις 880 εκατ. ευρώ αναμένονται στον νέο προϋπολογισμό - Ποιοι ωφελούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr