Αλμυρός Βόλου: 30χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα

Αλμυρός Βόλου: 30χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και θα δικαστούν τη Δευτέρα – Η 30χρονη και τα παιδιά της φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι

peripoliko
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό, με μια 30χρονη να καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, την αδελφή του και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το gegonotanews, το περιστατικό έγινε το απόγευμα, όταν ο σύζυγος της 30χρονης της γύρισε σπίτι και της ζήτησε να του δώσει 2.000 ευρώ, χρήματα που αποταμίευε και προέρχονταν από τα επιδόματα των παιδιών τους 3,5 και 6,5 ετών.

Η γυναίκα έδωσε τα χρήματα. Μόλις όμως ο σύζυγός της τα πήρε στα χέρια του, άρχισε να την χτυπά. «Παρότι του τα έδωσα άρχισε να με δέρνει με μπουνιές», είπε στην κατάθεσή της.

Η 30χρονη φώναζε για βοήθεια και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, μπήκε στο δωμάτιο η πεθερά της, η οποία μένει με το ζευγάρι. «Μην φωνάζεις, θα σε σκοτώσω» της είπε η 64χρονη και άρχισε να την χαστουκίζει. Στον ξυλοδαρμό συμμετείχε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και η αδελφή του συζύγου της κοπέλας, που φιλοξενείται για διακοπές στο σπίτι του ζευγαριού στον Αλμυρό.

Τη Δευτέρα η δίκη για τον ξυλοδαρμό

Κλείσιμο
Ο σύζυγος, η πεθερά και η κουνιάδα οδηγήθηκαν την Παρασκευή (9.8.2024) στο αυτόφωρο, ενώ η νεαρή γυναίκα είχε μαζί και τα δύο μικρά παιδιά της.

Οι κατηγορούμενοι θα δικαστούν τη Δευτέρα καθώς ζήτησαν προθεσμία και τους βαρύνουν οι κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μητέρα και παιδιά φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς αποτράπηκε το «Μπατακλάν Ν2»: Η Τέιλορ Σουίφτ, η Βιέννη και ο ευρωπαϊκός συναγερμός για τις συναυλίες


Τόπλες στην παραλία η Χάιντι Κλουμ - Το αποκαλυπτικό βίντεο στο Instagram


Ελαφρύνσεις 880 εκατ. ευρώ αναμένονται στον νέο προϋπολογισμό - Ποιοι ωφελούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης