Κρήτη: Οδηγός φωτογράφισε κρυφά τα οπίσθια 25χρονης, την χτύπησε με το μηχανάκι και την έσυρε στο οδόστρωμα

Κρήτη: Οδηγός φωτογράφισε κρυφά τα οπίσθια 25χρονης, την χτύπησε με το μηχανάκι και την έσυρε στο οδόστρωμα

Σε κατάσταση σοκ η 25χρονη, απευθύνει έκκληση να βρεθεί ο δράστης

kriti_
Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε μια 25χρονη, που βρέθηκε να σύρεται στο οδόστρωμα, προσπαθώντας να κρατηθεί από το μηχανάκι άλλου οδηγού.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το cretalive.gr, έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένα νεαρό ζευγάρι πήγαινε με το μηχανάκι από το Παγκρήτιο Στάδιο προς την Αλικαρνασσό για φαγητό μετά το μπάνιο τους.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο οδηγός μιας άλλης μηχανής άρχισε να φωτογραφίζει κρυφά τα οπίσθιά της και στη συνέχεια την έσυρε για μέτρα στο οδόστρωμα, με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα για να την αναγκάσει να εγκαταλείψει το μηχανάκι του.

kriti2
Κλείσιμο


Τι αναφέρει η κοπέλα στην καταγγελία

Η 25χρονη και ο σύζυγός της κατήγγειλαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ότι οι δυο τους ήταν στο μηχανάκι με μαγιό και ρούχα θάλασσας. Η κοπέλα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, φορούσε πάνω απ΄οτο μαγιό μια δαντελωτή μαύρη φόρμα.

Κάποια στιγμή σταμάτησαν στο φανάρι, στον κυκλικό κόμβο, στο ύψος του ΟΛΗ. Όσο περίμεναν να ανάψει το πράσινο, ο σύζυγος αντιλήφθηκε από τον καθρέφτη ότι ο οδηγός του δίκυκλου πίσω, είχε βγάλει το κινητό και τραβούσε φωτογραφίες την 25χρονη, μια κίνηση που έκανε τρεις φορές.

Τότε, ο σύζυγος τον πλησίασε για να του κάνει παρατήρηση και ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να διαγράψει τις φωτογραφίες. Ο οδηγός αρνήθηκε, ο σύζυγος όμως κατάφερε να του πάρει το κινητό από τα χέρια και τότε διαπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες είχε τραβήξει τα οπίσθια της 25χρονης.

kriti2


«Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω μου…»

Η κοπέλα ενοχλημένη απαίτησε από τον οδηγό να ξεκλειδώσει το κινητό του για να διαγράψει τις φωτογραφίες μπροστά της καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα.

Περιγράφεται, τότε, ότι ο οδηγός άρπαξε το κινητό από τα χέρια της 25χρονης και έβαλε μπρος να φύγει. «Πάτησε γκάζι και αντί να στρίψει δεξιά του για να με αποφύγει και να προχωρήσει, κατευθύνθηκε πάνω μου και με χτύπησε με πρόθεση. Εγώ έχασα την ισορροπία μου και αντανακλαστικά για να μην πέσω, κρατήθηκα από την σχάρα-χειρολαβή στο πίσω μέρος του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να με σέρνει στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Από το σοκ δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Του φώναζα «σταμάτα, σταμάτα, πονάω» και αυτός μου έλεγε «άσε τη μηχανή» και είχε τέρμα το γκάζι, για να με αναγκάσει να αφήσω τη χειρολαβή» περιγράφει.

Κάποια στιγμή η 25χρονη άφησε την σχάρα και βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος, ζαλισμένη και τραυματισμένη. «Περνούσαν αυτοκίνητα και υπήρχε κίνδυνος να με τραυματίσουν. Ο άγνωστος άνδρας με χτύπησε με το μηχανάκι, με έσυρε περίπου 20 μέτρα και με εγκατέλειψε».

kriti3



Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός

Η 25χρονη έδωσε κατάθεση στο Λιμεναρχείο Ηράκλειου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή καθώς το σώμα της είναι όλο πληγές από το σύρσιμο στο οδόστρωμα. Αυτό που επιθυμεί όμως διακαώς είναι να βρεθεί ο οδηγός.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα, στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του ΟΛΗ. Ο οδηγός του εμπλεκόμενου δίκυκλου που έφυγε με κατεύθυνση προς Αλικαρνασσό, φορούσε μαύρο κράνος, περιγράφεται ως εύσωμος προς παχουλός, φορούσε βερμούδα, μελαχρινός, με μούσι και καστανά μάτια. Το μηχανάκι ήταν παπάκι 50 κυβικών, χρώματος ασημί-γκρι. Έμοιαζε παλιό και η 25χρονη δεν είναι σίγουρη αν είχε καθρέφτες.

kriti4
kriti4__1_


Ειδήσεις σήμερα:

Ελαφρύνσεις 880 εκατ. ευρώ αναμένονται στον νέο προϋπολογισμό - Ποιοι ωφελούνται

Όταν η μητέρα Τσιτσιπά του ζήτησε τον λόγο σε συνέντευξη Τύπου επειδή είπε ότι θα ήθελε οι γονείς του να μην τον πιέζουν τόσο

Ίσως τελευταία ζαριά για την Ουκρανία η επίθεση στο Κουρσκ - Τα γερμανικά όπλα και οι εκκλήσεις βοήθειας στον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης