Κοζάνη: Νεαροί παρέλαβαν μέσω ΚΤΕΛ δέμα με κάνναβη

Το ύποπτο δέμα, το οποίο αποδείχθηκε ότι περιείχε 372 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντοπίστηκε μετά την άφιξη του λεωφορείου και είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση στις αποθήκες του Κ.Τ.Ε.Λ. όπου φυλασσόταν

Σε δυο νεαρούς Έλληνες που κατοικούν στην Κοζάνη είχε αποσταλεί ασυνόδευτο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ένα δέμα με ναρκωτικά, αλλά ο ένας συνελήφθη τη στιγμή που το παρέλαβε ενώ ο άλλος προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που πήγαν στο σπίτι του.

Το ύποπτο δέμα, το οποίο αποδείχθηκε ότι περιείχε 372 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντοπίστηκε μετά την άφιξη του λεωφορείου και είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση στις αποθήκες του Κ.Τ.Ε.Λ. όπου φυλασσόταν. Όταν το ζήτησε ένας 20χρονος, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Στην συνέχεια, εντόπισαν στο σπίτι του και τον δεύτερο παραλήπτη ηλικίας 18 χρόνων, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει χτυπώντας τους αλλά δεν τα κατάφερε. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

Οδηγός συνελήφθη με κάνναβη
Στην Καλαμάτα, συνελήφθη ένας 66χρονος Έλληνας, στο όχημα του οποίου έγινε τυπικός έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το πρωί της Πέμπτης και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ναρκωτικά. Ο οδηγός είχε στην κατοχή του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 111 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του τηλέφωνο και προσήχθη για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελαφρύνσεις 880 εκατ. ευρώ αναμένονται στον νέο προϋπολογισμό - Ποιοι ωφελούνται

Όταν η μητέρα Τσιτσιπά του ζήτησε τον λόγο σε συνέντευξη Τύπου επειδή είπε ότι θα ήθελε οι γονείς του να μην τον πιέζουν τόσο

Ίσως τελευταία ζαριά για την Ουκρανία η επίθεση στο Κουρσκ - Τα γερμανικά όπλα και οι εκκλήσεις βοήθειας στον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr