Λάρισα: Μετρ της πλαστογραφίας με δυο καταδίκες συνελήφθη

Λάρισα: Μετρ της πλαστογραφίας με δυο καταδίκες συνελήφθη

O φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για πλαστογραφία και υπεξαίρεση

sillipsi
Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ένας Έλληνας «μετρ» της πλαστογραφίας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις και μάλιστα η μια από αυτές ήταν τελεσίδικη.

Συγκεκριμένα, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί με απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για πλαστογραφία και υπεξαίρεση και με απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών και 40 ημερών και χρηματική ποινή 2.700 ευρώ για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκε διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει τουλάχιστον την πρώτη ποινή, ώσπου να εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό η άλλη υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε πρωτοδίκως.

Στο κελί άλλοι δυο φυγόποινοι
Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς είχε καταδικαστεί τελεσίδικα σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα ληστείας, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

Κλείσιμο
Την ίδια «διαδρομή» προς το κελί πήρε και άλλος ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δυο μηνών για έκθεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρόσωπα της αεροπορικής τραγωδίας στη Βραζιλία και ο 35χρονος πιλότος - Σχηματιζόταν πάγος, λένε συνάδελφοί του

Απίστευτο σκηνικό στον τελικό του μπιτς βόλεϊ γυναικών στο Παρίσι: Οι Βραζιλιάνες καβγάδισαν με τις Καναδές και ο DJ έπαιξε το Imagine


Όταν η μητέρα Τσιτσιπά του ζήτησε τον λόγο σε συνέντευξη Τύπου επειδή είπε ότι θα ήθελε οι γονείς του να μην τον πιέζουν τόσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης