Λάρισα: Άρπαξε φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά από κάβα

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα όρια του αυτοφώρου

Να τα… τσούξει χωρίς να πληρώσει ήθελε ένας Έλληνας, ο οποίος μπήκε σε μια κάβα ποτών στην πόλη της Λάρισας παριστάνοντας τον πελάτη, αλλά ξαφνικά άρπαξε δύο φιάλες με αλκοολούχα ποτά και έφυγε τρέχοντας αφήνοντας εμβρόντητο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα όρια του αυτοφώρου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε και ένας σουγιάς. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Έκλεψε μοτοσικλέτα και τράκαρε
Ατζαμής ήταν ένας Έλληνας, ο οποίος έκλεψε μία μοτοσικλέτα από την πόλη της Ξάνθης, αλλά δεν κατάφερε να κάνει με αυτή περισσότερα από μερικά μέτρα, καθώς έχασε τον έλεγχο. Η μηχανή ανατράπηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της με σημαντικές φθορές, ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που βρήκαν στην κατοχή του ένα διαρρηκτικό εργαλείο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρόσωπα της αεροπορικής τραγωδίας στη Βραζιλία και ο 35χρονος πιλότος - Σχηματιζόταν πάγος, λένε συνάδελφοί του

Απίστευτο σκηνικό στον τελικό του μπιτς βόλεϊ γυναικών στο Παρίσι: Οι Βραζιλιάνες καβγάδισαν με τις Καναδές και ο DJ έπαιξε το Imagine


Όταν η μητέρα Τσιτσιπά του ζήτησε τον λόγο σε συνέντευξη Τύπου επειδή είπε ότι θα ήθελε οι γονείς του να μην τον πιέζουν τόσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr