Χειροπέδες σε 36χρονο διωκόμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές του Ισραήλ

Χειροπέδες σε 36χρονο διωκόμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές του Ισραήλ

 Ο 36χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές του Ισραήλ για εκβιασμούς και ληστείες και ερευνάται η συμμετοχή του σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με βομβιστική επίθεση 

xeiropedes
Βαρύς είναι ο ποινικός φάκελος του 36χρονου αλλοαπού που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από διεθνές ένταλμα από τις Αρχές του Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος το έτος 2022 διέπραξε κλοπή σε οικία στο Ισραήλ με αποτέλεσμα καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών.

Προκειμένου να μην εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση, ο 36χρονος αφαίρεσε διαβατήριο Ισραηλινών Αρχών έτερου ατόμου το οποίο πλαστογράφησε τοποθετώντας φωτογραφία του και με τη χρήση του οποίου εισήλθε στη χώρα μας τον προηγούμενο μήνα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων μόλις ενημερώθηκαν από της Αρχές του Ισραήλ για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης, άμεσα συγκρότησαν ειδική ομάδα αστυνομικών και μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, τον εντόπισαν την ίδια μέρα να κινείται πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί τον κάλεσαν σε έλεγχο όπου ο 36χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς το πλαστό διαβατήριο προκειμένου να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην έδρα της υπηρεσίας όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πλαστογραφία.

Κλείσιμο
Γίνεται μνεία ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές του Ισραήλ για εκβιασμούς και ληστείες ενώ ερευνάται η συμμετοχή του σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με βομβιστική επίθεση σε βάρος έτερου ατόμου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, όπου εκδόθηκε παραγγελία φυλάκισης του σε Κατάστημα Κράτησης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ελαφρύνσεις 880 εκατ. ευρώ αναμένονται στον νέο προϋπολογισμό - Ποιοι ωφελούνται

Όταν η μητέρα Τσιτσιπά του ζήτησε τον λόγο σε συνέντευξη Τύπου επειδή είπε ότι θα ήθελε οι γονείς του να μην τον πιέζουν τόσο

Ίσως τελευταία ζαριά για την Ουκρανία η επίθεση στο Κουρσκ - Τα γερμανικά όπλα και οι εκκλήσεις βοήθειας στον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης