Λιβαδειά: Σπαραγμός στην κηδεία του 48χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή από τσίμπημα αράχνης

Φως στα ακριβή αίτια του αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν το Σάββατο (10/8) στη Λιβαδειά το τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Κατάκολο τον τσίμπησε καφέ αράχνη και έχασε τη ζωή του. 

Απαρηγόρητη η μητέρα του δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε τον γιο της.

«Τι να πουν και τι να κάνουν αυτοί οι γονείς; Τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα! Σε κανέναν να μην τύχει αυτό», δήλωσε στο Star συγγενής του άτυχου 48χρονου.



Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. «Ξάδερφο τον είχα, φίλο τον είχα, άτυχος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο!» είπε συγγενής του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 48χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελαφρύνσεις 880 εκατ. ευρώ αναμένονται στον νέο προϋπολογισμό - Ποιοι ωφελούνται

Όταν η μητέρα Τσιτσιπά του ζήτησε τον λόγο σε συνέντευξη Τύπου επειδή είπε ότι θα ήθελε οι γονείς του να μην τον πιέζουν τόσο

Ίσως τελευταία ζαριά για την Ουκρανία η επίθεση στο Κουρσκ - Τα γερμανικά όπλα και οι εκκλήσεις βοήθειας στον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr