Κρήτη: Έχασε τη ζωή του ο 25χρονος μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη: Έχασε τη ζωή του ο 25χρονος μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο Ηράκλειο

Ο άτυχος νεαρός οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα - Είχε και εγκαύματα

amaxi-3
Κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 23χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στις Μαλάδες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο άτυχος νεαρός οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ο 25χρονος έφερε επίσης ελαφρά εγκαύματα καθώς υπενθυμίζεται πως μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του τυλίχτηκε στις φλόγες. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Εισήχθη στο χειρουργείο, του έγιναν μεταγγίσεις αίματος αλλά δυστυχώς σήμερα Κυριακή (11/8) λίγο πριν τις 7 το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Υπενθυμίζεται πως τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην οδό Ειρήνης και Φιλίας κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Ηρακλείου. Αμέσως μετά το τροχαίο, και τη σφοδρή σύγκρουση 2 αυτοκινήτων εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο 1 όχημα που παραδόθηκε στις φλόγες. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Στο σημείο έφτασαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά που πέραν της ολοσχερούς καταστροφής στο όχημα είχε επεκταθεί και σε ξερά χόρτα που υπήρχαν ακριβώς δίπλα στο φλεγόμενο Ι.Χ.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενείς της 28χρονης Διονυσίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Αδιανόητο buzzer-beater τρίποντο από τον Χατζηλάμπρου της Εθνικής Παίδων - Το έβαλε από τη μια μπασκέτα στην άλλη


Ιστορικός τελικός στα 100 μέτρα με εμπόδια στις γυναίκες - Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς κρίθηκε σε ένα δέκατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης