Λαμία: Τέσσερις τραυματίες σε επίθεση με οπαδικά κίνητρα - Ανθρωποκυνηγητό ως την Θεσσαλονίκη

Όλα ξεκίνησαν σε ένα παραλιακό μπαρ, όπου η ομάδα των πέντε νεαρών άρχισε να προκαλεί την παρέα των παιδιών από την Στυλίδα ρωτώντας τους ποια ομάδα υποστηρίζουν

Ανθρωποκυνηγητό από την Φθιώτιδα ως την Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστούν πέντε «νταήδες» που προκάλεσαν αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα στις Ράχες Φθιώτιδας τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, τα ξημερώματα της Κυριακής!

Όλα ξεκίνησαν σε ένα παραλιακό μπαρ, όπου η ομάδα των πέντε νεαρών άρχισε να προκαλεί την παρέα των παιδιών από την Στυλίδα ρωτώντας τους ποια ομάδα υποστηρίζουν. Όταν οι δεύτεροι έφυγαν, οι “νταήδες” που επέβαιναν σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Mercedes τους έκλεισαν τον δρόμο και άρχισαν να τους χτυπούν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ένα νεαρό με δυο μαχαιριές στο χέρι και έναν άλλο με μαχαίρι στην πλάτη, ενώ χτυπήματα από σφυρί και κλομπ δέχθηκαν ένας 17χρονος και ο 48χρονος πατέρας ενός από τους τραυματίες.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας και στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τον εντοπισμό των δραστών ξεκίνησαν αναζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το Lamia report.gr, από την προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας προέκυψε ότι μεταξύ των πέντε δραστών είναι ένας 17χρονος που είχε εμπλακεί πριν από λίγες ημέρες στον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 24χρονου στο Μαρίνι Στυλίδας, ενώ οι υπόλοιποι είναι φίλοι του και οπαδοί της ίδιας ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.



Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενείς της 28χρονης Διονυσίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Αδιανόητο buzzer-beater τρίποντο από τον Χατζηλάμπρου της Εθνικής Παίδων - Το έβαλε από τη μια μπασκέτα στην άλλη


Ιστορικός τελικός στα 100 μέτρα με εμπόδια στις γυναίκες - Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς κρίθηκε σε ένα δέκατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr