Κοζάνη: Ληστές έδεσαν ηλικιωμένο στο σπίτι του αλλά δεν βρήκαν χρήματα

Κοζάνη: Ληστές έδεσαν ηλικιωμένο στο σπίτι του αλλά δεν βρήκαν χρήματα

Οι γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ - Οι δραματικές ώρες που βίωσε ο 83χρονος

ekav
Εφιαλτικές ώρες πέρασε ένας 83χρονος, στο σπίτι του οποίου στην πόλη της Κοζάνης εισέβαλαν ληστές που τον έδεσαν χειροπόδαρα και “χτένισαν” όλους τους χώρους αναζητώντας χρήματα ή τιμαλφή, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια.

Οι γείτονες του ηλικιωμένου κατάλαβαν ότι κάτι κακό του είχε συμβεί όταν τον άκουγαν να καλεί για βοήθεια και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Όμως, ο άτυχος 83χρονος δεν μπορούσε να ανοίξει στους διασώστες κι έτσι κάλεσαν αστυνομικούς που άνοιξαν την πόρτα με την βοήθεια κλειδαρά και τον βρήκαν δεμένο στο δάπεδο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σύμφωνα με όσα είπε, στην κατοικία του εισέβαλαν δύο μαυροντυμένοι άνδρες που τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον και έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια. Ωστόσο, δεν γνώριζε αν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν.

Ο 83χρονος, που παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία, δεν έδωσε σαφή περιγραφή των εισβολέων κι έτσι οι αστυνομικοί οι οποίοι διενεργούν έρευνα για να εξιχνιάσουν την υπόθεση εξετάζουν πλάνα από κάμερες επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης