Η στιγμή που η φωτιά στον Βαρνάβα «απειλεί» το συνεργείο του OPEN - Δείτε βίντεο

Η δραματική περιγραφή του δημοσιογράφου -  «Ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ»

Από το μένος της πυρκαγιάς στον Βαρνάβα κινδύνευσε το συνεργείο του OPEN που βρέθηκε στο σημείο καλύπτοντας δημοσιογραφικά το γεγονός.

Η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο σημείο που στέκονταν για το ρεπορτάζ τα μέλη του συνεργείου, με τον δημοσιογράφο να περιγράφει τις δραματικές στιγμές.


Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ζιάκας είπε: «Μπορείτε να δείτε ότι η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις αυλές! Είναι πολύ δυνατοί οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή! Παναγιώτη, Παναγιώτη! Πάμε λίγο πιο πίσω, σε παρακαλώ. Η κατάσταση είναι οριακή όπως μπορείτε να καταλάβετε. Παναγιώτη, Παναγιώτη! Σας ζητώ συγνώμη αλλά η φωτιά έχει φτάσει πια πάρα πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε! Και ναι… μπαίνει, μπαίνει, μπάινει».

«Μπαίνει αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο στο οποίο βρισκόμαστε! Τόσο οι πυροσβέστες όσο και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο στο οποίο το μέτωπο φτάνει αυτή τη στιγμή πολύ κοντά. Στα πρώτα σπίτια στον Βαρνάβα. Ακόμα και το πυροσβεστικό όχημα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Σας ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ του OPEN την ώρα που ο κάμεραμαν Παναγιώτης Λιανός έδειχνε τις σοκαριστικές εικόνες στον τηλεοπτικό αέρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Διεθνής κατακραυγή για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό του Ισραήλ σε σχολείο στη Γάζα - «Αφόρητος ο αριθμός των θυμάτων»

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε ΙΧ στον Προφήτη Ηλία Αργολίδας

«Δεν υπάρχει αρπαγή - Ο πατέρας προσπαθεί να τα αποσπάσει βίαια» λέει ο αδερφός της μητέρας των δύο παιδιών στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr