Σπάρτη: «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», Χούντα και θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό στο προφίλ του 40χρονου που βίαζε την κόρη του

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις του άντρα που βίαζε από την ηλικία των 4 ετών την 9χρονη σήμερα κόρη του - Τη Δευτέρα η απολογία του

Πιστός χριστιανός, αρνητής του κορωνοϊού και υποστηρικτής των θεωριών συνωμοσίας γύρω από την πανδημία, «φανατικός» του Ηλία Κασιδιάρη, όπως τουλάχιστον δείχνουν οι πάμπολλες αναρτήσεις στο προφίλ του στο Facebook με βίντεο του έγκλειστου πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, αλλά και... νοσταλγός της Χούντας είναι ο 40χρονος στη Σπάρτη, ο οποίος συνελήφθη, με την κατηγορία ότι βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Σε ένα από τα δύο προφίλ που διατηρούσε στο Facebook, ο 40χρονος «αποκαλύπτει» με τις αναρτήσεις του την ιδεολογία του, ενώ τάσσεται κατά των μεταναστών, των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων κ.ά.. Εμφανίζεται, δε, ως πιστός του δόγματος «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Δείτε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές του αναρτήσεις (αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές έχουν κατέβει, λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων)












Ο 40χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα, εμφανίζεται διατεθειμένος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να παραδεχτεί ότι ασελγούσε στο άτυχο κοριτσάκι, αλλά αρνείται ότι το βίαζε. 

Παρ' όλα αυτά, σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει, ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά».



Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι "εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει"».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».



Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Το προφίλ των Ελλήνων του εξωτερικού που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα - Οι αποτρεπτικοί παράγοντες

O «πόλεμος της έδρας» στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρέσινγκ από τους συνεργάτες του Κασσελάκη για να μπει στη Βουλή μετά την παραίτηση Ηλιόπουλου

Ο Κάρι «έβαλε για ύπνο» τη Γαλλία στον τελικό των Ολυμπιακών με διαστημική εμφάνιση - Η επική φωτογραφία με τον Γουεμπανιάμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr