Βιασμό κατήγγειλε Αγγλίδα τουρίστρια στην Κω - Συνελήφθη 29χρονος Νιγηριανός

Η 26χρονη κατήγγειλε ότι ο συλληφθείς της επιτέθηκε γύρω στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου, την ώρα που είχε βγει έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε για να καπνίσει

Με την κατηγορία του βιασμού οδηγήθηκε την Κυριακή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω ένας 29χρονος Νιγηριανός, ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι του Σαββάτου έπειτα από την καταγγελία μιας νεαρής τουρίστριας ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 26χρονη Αγγλίδα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο Αφρικανός την είχε πλησιάσει γύρω στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου την ώρα που είχε βγει έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε στην Κέφαλο, για να καπνίσει ένα τσιγάρο. Χωρίς την συναίνεσή της, άρχισε να ασελγεί σε βάρος της και στη συνέχεια την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη συνουσία.

Βάσει της περιγραφής που έδωσε η νεαρή τουρίστρια, οι αστυνομικοί έκαναν προσαγωγές υπόπτων, μεταξύ των οποίων η 26χρονη αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη αλλά ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με την θέλησή της. Με εντολή του εισαγγελέα, η κοπέλα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν φέρει ίχνη βιασμού.





Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο, φωτογραφίες: Ξεπερνά τα 20χλμ. το μέτωπο της φωτιάς που καίει το Πεντελικό όρος - Ενισχύονται οι άνεμοι

Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter

Στέλνουν εσπευσμένα και 2ο αεροπλανοφόρο οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή εν αναμονή της «ευρείας επίθεσης» του Ιράν στο Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr