Σκιάθος: Άγριο ξύλο και τραυματισμός μεταξύ 12χρονων

Σκιάθος: Άγριο ξύλο και τραυματισμός μεταξύ 12χρονων

Το ένα παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

bullying_arxeio_n
Όλο και πιο χαμηλά κατεβαίνει ο δείκτης ηλικίας των ανήλικων παιδιών που καταφεύγουν στη βία για να λύσουν τις διαφορές τους, όπως επιβεβαιώνει το περιστατικό που συνέβη μεταξύ δυο αγοριών μόλις 12 χρόνων που έπαιζαν μπάλα στο προαύλιο ενός Δημοτικού σχολείου στη Σκιάθο.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους παρεξηγήθηκαν για ασήμαντη αιτία και ο ένας 12χρονος επιτέθηκε στον συνομήλικό του χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο προκαλώντας του τραύματα. Το τραυματισμένο παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ η μητέρα του δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ενημερώθηκαν από τους γιατρούς σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης σε βάρος του 12χρονου “νταή” και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, καθώς τα αδικήματα σε βάρος ανήλικων διώκονται αυτεπαγγέλτως. Πάντως, ο ανήλικος δεν συνελήφθη λόγω της μικρής ηλικίας του.





Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης