Ασπρόπυργος: Ελεύθεροι οι γονείς του 3χρονου αγοριού που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Δεν τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - Υποστήριξαν πως ήταν στο σπίτι τους την ώρα που το παιδί έπαιζε μόνο του στην αυλή

Για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από κοινού απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον ανακριτή οι γονείς του τρίχρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από την γκαραζόπορτα του σπιτιού του στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερους τους κατηγορούμενους χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων. Οι γονείς του παιδιού κατά την απολογία τους φέρονται να υποστήριξαν πως βρίσκονταν στο σπίτι τους την ώρα που το παιδάκι τους έπαιζε μόνο του στην αυλή και καταπλακώθηκε από την γκαραζόπορτα.

Ακόμη ανέφεραν πως όταν άκουσαν δυνατό θόρυβο βγήκαν και είδαν το παιδί τραυματισμένο, το οποίο μετέφερε ο πατέρας του στο νοσοκομείο. «Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς αναπνοή. Όταν έφτασα, ήδη γινόντουσαν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ από συναδέλφους του νοσοκομείου και άλλων εμπλεκομένων ειδικοτήτων. Η προσπάθεια ανάνηψης διήρκησε 45 λεπτά χωρίς όμως το οποιοδήποτε αποτέλεσμα», φέρεται να κατέθεσε χειρουργός του Θριάσιου νοσοκομείου.

«Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, για το οποίο οι εντολείς μου κατηγορήθηκαν για θανατηφόρα έκθεση. Ωστόσο κατά την απολογία τους, η οποία έγινε σε φορτισμένο κλίμα, έδωσαν όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις ισχυριζόμενοι ότι είχαν επιδείξει άκρα επιμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι» ανέφερε σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων Παναγιώτης Μαριόλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Δραματικές ώρες στα μέτωπα της Αττικής: Σκληρή μάχη με τις φλόγες και τις αναζωπυρώσεις για 670 πυροσβέστες

Φωτιά στην Αττική: «Κέντρο, τους έχουμε βάλει σε όχημα» - Αστυνομικοί απεγκλωβίζουν πολίτες από τα πύρινα μέτωπα

Φωτιά στην Αττική: Γιατί το μέτωπο εξαπλώθηκε γρήγορα – Το φαινόμενο των κηλιδώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr