Ρόδος: Έριξε χάπι στο ποτό 18χρονης Σουηδέζας και την βίασε

Ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο 30χρονος έχοντας απώλεια μνήμης

Σε κακή κατάσταση εμφανίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας μια νεαρή Σουηδέζα που έκανε διακοπές στην πόλη της Ρόδου, για να καταγγείλει ότι ένας ομοεθνής της με τον οποίο διασκέδαζε σε ένα μπαρ έκανε σεξ μαζί της στο δωμάτιό του, χωρίς εκείνη να το θέλει και χωρίς να θυμάται το παραμικρό.

Η μόλις 18 χρόνων κοπέλα είπε ότι κατανάλωνε ποσότητες αλκοόλ μαζί με τον συμπατριώτη της ως τις 7 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αλλά πιθανολόγησε ότι έριξε κάτι στο ποτό της γιατί ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο 30χρονος έχοντας απώλεια μνήμης, με αποτέλεσμα να εκτιμά ότι εκείνος την βίασε χωρίς να μπορεί να αντισταθεί.

Μετά την καταγγελία της 18χρονης, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ομοεθνή της τον οποίο εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για βιασμό και χορήγηση ναρκωτικών. Ο 30χρονος αρνείται τα πάντα και η νεαρή Σουηδέζα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση, για να εξακριβωθεί τι συνέβη.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μαθητές Γυμνασίου οι δύο που συνελήφθησαν γιατί φέρονται να έβαλαν τη φωτιά στην Άνω Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr