Φωτιά στην Αττική: Η τραγική ιστορία της γυναίκας που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Φωτιά στην Αττική: Η τραγική ιστορία της γυναίκας που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

«Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχει πάρει φωτιά". Της είπα "τι κάνεις εκεί πέρα" και μετά κόπηκε η γραμμή» λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας στην οποία βρέθηκε απανθρακωμένη η γυναίκα

viotexnia-mak
Να πάει διακοπές ετοιμαζόταν η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο Πάτημα Χαλανδρίου όταν η φωτιά που έφτασε μέχρι εκεί, έχοντας ξεκινήσει από τον Βαρνάβα την Κυριακή, σάρωσε τη βιοτεχνία στην οποία εργαζόταν, με αποτέλεσμα εκείνη να εγκλωβιστεί.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας επιβεβαιώνει ότι η γυναίκα προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο μπάνιο του κτηρίου, καθώς εκεί βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός της.

Περιγράφοντας, δε, την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της λέει «με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχει πάρει φωτιά". Της είπα "τι κάνεις εκεί πέρα" και μετά κόπηκε η γραμμή».

Μαρτυρία από τη βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου
Κλείσιμο


Μιλώντας στο protothema.gr για ό,τι συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας είπε ότι «από Αναπαύσεως και πάνω είχαν σταματήσει όλα. Η αστυνομία δεν σε άφηνε να περάσεις. Εδώ γινόταν ένα χάος, πού να πρωτοπάει κι η αστυνομία. Τους είπα ότι θέλω να περάσω και μου είπαν ότι απαγορεύεται, γιατί γίνεται χαμός. Όταν ήρθα στις 19:30 κατά σύμπτωση ήταν εδώ και ο δήμαρχος Χαλανδρίου και του λέω "δήμαρχε, ρίξε λίγο νερό στο μαγαζί γιατί καίγεται ακόμη". Καιγόταν ακόμα μέσα. Όντως έστειλε ένα βυτιοφόρο του δήμου, το σβήνει και φεύγω. Οι εργαζόμενοι είχαν φύγει πριν πιάσει φωτιά. Αυτή η γυναίκα ήθελε να φύγει από σήμερα το βράδυ και να έρθει τη Δευτέρα για δουλειά. Και για να μην χάσει τα μεροκάματα, της λέω έλα δούλεψε το απόγευμα και φύγε κι έλα τη Δευτέρα».

Όπως είπε για τη Νάντια, «ζούσε 25 χρονια στην Ελλάδα και μιλούσε άπταιστα τα ελληνικά. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχει πάρει φωτιά" και της λέω "τι κάνεις εκεί πέρα". Έκτοτε κόπηκε η γραμμή δεν ξέρω τι έγινε. Κόπηκε η επικοινωνία και λέω θα έφυγε, πού να φανταστώ ότι θα γίνουν στάχτη όλα. Μετά χτυπάει το τηλέφωνο ότι η Ναντια δεν πήγε σπίτι. Τότε αρχίζουν και μπαίνουν ψυλοι στα αυτιά μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήραμε την αστυνομία και τη βρήκαμε μέσα στο μπάνιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μαθητές Γυμνασίου οι δύο που συνελήφθησαν γιατί φέρονται να έβαλαν τη φωτιά στην Άνω Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης