Κακλαμανάκης: Υποκλίνομαι με σεβασμό στους πυροσβέστες και τους εθελοντές για το ηρωικό έργο της κατάσβεσης

Κακλαμανάκης: Υποκλίνομαι με σεβασμό στους πυροσβέστες και τους εθελοντές για το ηρωικό έργο της κατάσβεσης

Η ανάρτηση του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας με αφορμή τα 20 χρόνια από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας

kaklamanakis-552
Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Νίκος Κακλαμανάκης έστειλε το δικό του μήνυμα καθώς σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε ανάψει τον βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τόνισε σε ανάρτησή του στα social media ότι «σαν σήμερα 20 χρόνια πριν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, ο Βωμός "υποκλίθηκε" στον άνθρωπο, συμβολίζοντας την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στις ρίζες τους και το ανθρώπινο μέτρο».

«Και εγώ σήμερα υποκλίνομαι με σεβασμό στους πυροσβέστες της πρώτης γραμμής και τους εθελοντές που εκτέλεσαν το ηρωικό έργο της κατάσβεσης, στους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν και έφεραν νίκες στη χώρα και επέστρεψαν χθες σε μια χώρα λίγο ακόμα πιο πονεμένη από αυτήν που άφησαν όταν ξεκίνησαν το ταξίδι τους, αλλά και σε αυτούς που συμμετείχαν και ενώ πάλεψαν και αγωνίστηκαν ηττήθηκαν ή και αδικήθηκαν» πρόσθεσε.

«Σε όλους αυτούς τους μαχητές θα ήθελα να πω το εξής: Η Ελλάδα γεμίζει "φως" όχι μόνο από τις νίκες αλλά και από την ανιδιοτελή προσπάθεια του καθένα στο πεδίο που δίνει τη μάχη του. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχουμε νικητές και ηττημένους, έχουμε αγωνιστές που με τη αέναη προσπάθειά τους προβάλλουν τις Ολυμπιακές αξίες και το αίσθημα της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Κλείσιμο
nikos-kaklamanakis


Ειδήσεις σήμερα:

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε νεκρή 8χρονη σε πισίνα κατασκήνωσης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προελαύνει το Κίεβο στα ρωσικά εδάφη, ο Πούτιν αναζητά τη δική του απάντηση

Ποπίριν: Αυστραλός τενίστας πήρε τίτλο στον Καναδά και 1 εκατ. δολάρια και εξήγησε: Έλειπε η κοπέλα μου και κέρδισα - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης