Βίντεο ντοκουμέντα από το άγριο ξύλο στο πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα - 14 συλλήψεις Ρομά

Βίντεο ντοκουμέντα από το άγριο ξύλο στο πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα - 14 συλλήψεις Ρομά

Η συμπλοκή ξεκίνησε όταν επιβάτης ζήτησε από τους Ρομά να κάνουν ησυχία - Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιος έδειξε και το όπλο του - Ο καπετάνιος γύρισε αρχικά το πλοίο στην Τήνο, ενώ τελικά απέπλευσε προς Ραφήνα με την παρουσία λιμενικών μετά από αίτημα των επιβατών

fighting-01
Δύο βίντεο ντοκουμέντα τα οποία αποτυπώνουν την ένταση της συμπλοκής στο πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν τελικά 14 συλλήψεις κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τη στιγμή της συμπλοκής η οποία ανάγκασε τον καπετάνιο του Super Express της Golden Star Ferries με 717 επιβάτες που μόλις είχε λύσει κάβους από την Τήνο με προορισμό τη Ραφήνα να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου. Η ένταση ξεκίνησε όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε από μία ομάδα Ρομά να κάνουν ησυχία, μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και όπλο.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της συμπλοκής:


Το χρονικό της υπόθεσης


Πρόκειται για την υπόθεση με τις 14 συλλήψεις Ρομά, το απόγευμα της Τρίτης (13/8) σε πλοίο με προορισμό τη Ραφήνα. Λίγο αφότου το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του ο καπετάνιος ενημερώθηκε ότι είχε ξεκινήσει άγρια συμπλοκή με μπουνιές, ενώ, υπήρξαν μαρτυρίες ότι βγήκε και όπλο. 

Ο καπετάνιος γύρισε άμεσα το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου, όπου συνελήφθησαν 6 Ρομά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, επιτέθηκαν σε έναν επιβάτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση για να κάνουν ησυχία. Οι υπόλοιποι 8 συνελήφθησαν εν πλω, κατά την επιστροφή στη Ραφήνα.

Σε πρώτη έρευνα βρέθηκε ένα ψεύτικο όπλο, ενώ υπήρξε μαρτυρία επιβάτιδος ότι υπήρξε κι άλλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι επιβάτες ζήτησαν από το Λιμενικό να υπάρξει συνοδεία στο δρομολόγιο έως τη Ραφήνα καθώς υπάρχει το αίσθημα της ανασφάλειας. Λίγο μετά τις 20.00 το πλοίο αναχώρησε από την Τήνο, ενώ επέβαιναν σε αυτό και δύο λιμενικοί.

Ειδήσεις σήμερα:

Λέκκας: Οι τέσσερις λόγοι που έκαναν τη φωτιά να εξαπλωθεί γρήγορα

Χαλκιδική: Πώς έγινε η τραγωδία σε κατασκήνωση - Δεν έβρισκαν το κοριτσάκι στην καταμέτρηση των παιδιών

Πήγαν στο Διάστημα για 8 μέρες αλλά εγκλωβίστηκαν για 8 μήνες - Το σκληρό πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης