Πρόσληψη 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το ψηφιακό φροντιστήριο

Πρόσληψη 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το ψηφιακό φροντιστήριο

Πράσινο φως για την πρόσληψη εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Εξαιρούνται από το νέο ασφαλιστικό όσοι εκπαιδευτικοί συνταξιοδοτηθούν έως τον Αύγουστο
Δημοσιεύθηκε η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024-2025 στο Ψηφιακό Φροντιστήριο.

Σκοπός των εκπαιδευτικών είναι η πρόσθετη μικτή εξ αποστάσεως υποστήριξη των μαθητριών και μαθητών της Γ’ τάξης κάθε τύπου Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.


Η πρόσληψη 40 προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024-2025 στο Ψηφιακό Φροντιστήριο, δημοσιεύθηκε σήμερα, 14 Αυγούστου 2024, από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Σκοπός των εκπαιδευτικών θα είναι η πρόσθετη μικτή εξ αποστάσεως υποστήριξη των μαθητριών και μαθητών της Γ’ τάξης κάθε τύπου Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Κλείσιμο
Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν πενταετή διδακτική εμπειρία και να είναι ηλικίας μεταξύ 21 και 67 ετών.

Θα απασχολούνται μετά το πέρας των μαθημάτων των Ημερήσιων Λυκείων μέχρι 9 διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως (45’) με σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία και στο υπόλοιπο ωράριό τους ασύγχρονη εξ αποστάσεως προετοιμασία της διδασκαλίας, παροχή ανατροφοδότησης, προετοιμασία δοκιμασιών.

Βασικό κώλυμα πρόσληψης έχουν οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και οι διδάσκοντες σε αυτά, καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε ιδιωτικά σχολεία όπως και οι διδάσκοντες σε δημόσια εκπαίδευση άλλης χώρας. Τα κριτήρια πρόσληψης αναφέρονται αναλυτικά στο έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο, ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης