14χρονος διέρρηξε τέσσερα καταστήματα στο Αγρίνιο

Με τον 18χρονο συνεργό του έσπαγαν τις κεντρικές εισόδους καταστημάτων με σκοπό να κλέψουν χρήματα

Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν σε τρία καταστήματα στο Αγρίνιο δυο νεαροί σπάζοντας τις κεντρικές εισόδους με σκοπό να κλέψουν χρήματα, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες που είναι ανήλικος συμμετείχε και σε άλλη απόπειρα διάρρηξης την προηγούμενη ημέρα.

Οι δύο δράστες ηλικίας 18 και 14 χρόνων εισέβαλαν διαδοχικά σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, όμως μόνο στο ένα από αυτά βρήκαν 20 ευρώ. Έτσι, λίγο αργότερα “χτύπησαν” με τον ίδιο τρόπο άλλο ένα κατάστημα από την ταμειακή μηχανή του οποίου άρπαξαν 304 ευρώ. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και τους συνέλαβαν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ο 14χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχε αποπειραθεί να σπάσει την πόρτα και άλλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, χωρίς να κλέψει κάτι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε δίωξη και στους γονείς του 14χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr