Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε σεκιουριτά που άφησε φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μπουν στην Τούμπα χωρίς εισιτήριο

Παράλληλα δεν επετράπη η είσοδος σε τρία άτομα που επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, επιδεικνύοντας το ίδιο εισιτήριο

Ένα άτομο συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο γήπεδο της Τούμπας για διευκόλυνση εισόδου σε αθλητική εγκατάσταση φιλάθλων που δεν διέθεταν εισιτήριο, ενώ δεν επετράπη η είσοδος σε τρία άτομα που επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, επιδεικνύοντας το ίδιο εισιτήριο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε το βράδυ της Τρίτης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Αστυνομία, απογευματινές ώρες χθες (13-08-2024), στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, αστυνομικοί κατέλαβαν τρία άτομα να επιχειρούν να εισέλθουν στο γήπεδο, επιδεικνύοντας το ίδιο εισιτήριο. Δεν τους επετράπη η είσοδος και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους προς εξακρίβωση στοιχείων ταυτότητας.

Παράλληλα, έγινε αντιληπτή διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο ομάδας φιλάθλων που δεν διέθεταν εισιτήριο, από 36χρονο υπάλληλο, ο οποίος εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας και στα καθήκοντα του οποίου αναγόταν ο έλεγχος εισόδου θεατών. Ο υπάλληλος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, όπου και συνελήφθη, ενώ από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε την, κατά περίπτωση, προβλεπόμενη άδεια εργασίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr