Με μοτοσικλέτα διακινούσαν κάνναβη στην Κέρκυρα

Με μοτοσικλέτα διακινούσαν κάνναβη στην Κέρκυρα

Οι δυο 21χρονοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο και βρέθηκαν με χειροπέδες 

kerkira_kan
Αγοραστές για τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους αναζητούσαν σε μια περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας δυο νεαροί Έλληνες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. κατά την διάρκεια περιπολίας να κινούνται ύποπτα με μια μοτοσικλέτα, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι δυο 21χρονοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο και βρέθηκαν με χειροπέδες καθώς, εκτός από το παράνομο εμπόρευμα που βρέθηκε πάνω τους, κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του ενός εντοπίστηκαν συνολικά 50,87 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν.

Από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που ανέλαβαν την προανάκριση, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού σε βάρος των δυο νεαρών οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα ως μέσο για την μεταφορά τους.

Μετέφεραν κοκαΐνη και κάνναβη

Έτοιμες για πώληση ήταν οι ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή δυο Ελλήνων, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας- Κυλλήνης, το βράδυ της Δευτέρας. Πάνω τους κατασχέθηκαν 4,2 γραμμάρια κοκαΐνης και 6,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι συνελήφθησαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.




Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στις ΗΠΑ με βίντεο που δείχνει αστυνομικό να χτυπά αλύπητα κρατούμενο με χειροπέδες μέσα σε περιπολικό

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης