Πεντέλη: Υγειονομική και ψυχολογική υποστήριξη στους πυρόπληκτους από το ΕΚΠΑ

Θα επιληφθεί κλιμάκιο εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα υγειονομικής διαχείρισης κρίσεων περίθαλψης, αποτελούμενο από παθολόγους, καρδιολόγους και ειδικούς της Ψυχικής Υγείας

Υγειονομική και Ψυχολογική υποστήριξη στους πληγέντες της φωτιάς στην Πεντέλη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος σε συνεργασία με τη Δημάρχο Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου οργάνωσαν κλιμάκιο εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα υγειονομικής διαχείρισης Κρίσεων Περίθαλψης, αποτελούμενο από παθολόγους, καρδιολόγους και ειδικούς της Ψυχικής Υγείας.

Η εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Υπουργέιο Υγείας, τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη και το Δήμο Πεντέλης θα βρίσκονται στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά από την Παρασκευή 16/8 στις 10.00 π.μ..

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού προγράμματος «Παγκόσμια Υγεία - Ιατρική των Καταστροφών» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε θέματα υγειονομικής διαχείρισης κρίσεων με συντονιστή τον καθηγητή κ. Εμμανουήλ Πικουλή.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Πραγματογνωμοσύνη στην κατασκήνωση ζήτησε ο εισαγγελέας - «Εφεραν το παιδί μας νεκρό» λέει η γιαγιά της 8χρονης

Τα κίνητρα και η ψυχολογία των 14χρονων εφήβων που συνελήφθησαν για εμπρησμό στη Γλυφάδα - Μιλά η Αλεξάνδρα Καππάτου

Ισραηλινοί και Ουκρανοί διακινούσαν ναρκωτικά με τροχόσπιτα, ιστοπλοϊκά και... μπιτόνια στο Ισραήλ μέσω Ελλάδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr