Άγιαξ: Πιθανή η συμμετοχή του Μπεργκβάιν κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άγιαξ: Πιθανή η συμμετοχή του Μπεργκβάιν κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολλανδός εξτρέμ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο πρώτο παιχνίδι αφού αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού

berjwain
Η ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalprimeur» ανέφερε σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε πως ο Στίβεν Μπεργκβάιν μπορεί να βρεθεί στην αποστολή του Άγιαξ για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (15/08-21:15) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολλανδός εξτρέμ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο πρώτο παιχνίδι αφού αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού που κουβαλούσε από την συμμετοχή του στο Euro της Γερμανίας με τους «Οράνιε», φαίνεται όμως πως στο δεύτερο ματς θα τεθεί στην διάθεση του Φραντσέσκο Φαριόλι.

Ο ρεπόρτερ του ESPN, Κρίστιαν Βιλάερτ μίλησε στο Podcast «Voetbalpraat» και τόνισε πως ο Στίβεν Μπεργκβάιν είναι πιθανό να είναι έτοιμος για το ματς αυτό, αλλά δεν πρόκεται σε καμία περίπτωση να ξεκινήσει. Εξήγησε πως με τα όσα ξέρει για τον ιταλικό τεχνικό, εκείνος θα του δώσει κανά δεκάλεπτο προς το τέλος του αγώνα και τίποτε παραπάνω, αφού είναι πολύ προσεκτικός στα θέματα αυτά.

Υπογράμμισε δες πως είναι πιθανό αυτό να είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Άγιαξ, αφού είναι υπάρχει στο προσκήνιο η πώλησή του μιας και η Λέστερ ενδιαφέρεται έντονα για κείνον.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης