Πάτρα: Ασθενής γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Πάτρα: Ασθενής γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ο ασθενής επανήλθε την επόμενη ημέρα με τις ίδιες άγριες διαθέσεις - Προστασία του θύματος και εφαρμογή του νόμου ζητά το προσωπικό του νοσοκομείου

gpnp
Απίστευτο περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος νοσηλεύτριας καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα σε μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όταν ένας εξωτερικός ασθενής γρονθοκόπησε τη νοσηλεύτρια που τον κούραρε επειδή φέρεται ότι δεν συμφωνούσε με μέρος της θεραπείας που θα το εφάρμοζαν.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει ότι ο καθηγητής και διευθυντής της Κλινικής που υπάγεται η μονάδα κατήγγειλε το περιστατικό στη διοίκηση, ενώ ζήτησε την προστασία του θύματος και την εν γένει λήψη μέτρων.

Ωστόσο, οι ενέργειες που έγιναν, πέραν της παρουσίας της ασφάλειας, που έχει ορισμένα περιθώρια παρέμβασης, δεν ήταν επαρκείς. Ο ίδιος ασθενής φέρεται να επανήλθε την επόμενη μέρα με τις ίδιες άγριες διαθέσεις.

Η νοσηλεύτρια, φέρεται να απευθύνθηκε στη διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, για να την ενημερώσει για το συμβάν και να ζητήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο κάλυψη, αλλά δεν έγινε άμεσα δεκτή.

Κλείσιμο
«Εχω γνώση του συμβάντος και έχω ζητήσει να διερευνηθεί τι ακριβώς έγινε, προκειμένου να λάβουμε τα μέτρα που πρέπει», δήλωσε στην εφημερίδα ο διοικητής Δημήτρης Μπάκος.




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική: Δορυφόρος του Copernicus κατέγραψε το μέγεθος της καταστροφής - Στα 24 χιλιόμετρα το πύρινο μέτωπο

Ουκρανία: Υποστηρίζει ότι κατέρριψε ρωσικό μαχητικό στο Κουρσκ και ότι κρατά 100 αιχμαλώτους πολέμου

Μπεν Άφλεκ: Εκείνος χώρισε τη Λόπεζ - Την εγκατέλειψε γιατί έθετε τη νηφαλιότητά του σε κίνδυνο, αναφέρει δημοσίευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης