«Αποστολή»: Δέματα τροφίμων στους άστεγους της Αθήνας

«Αποστολή»: Δέματα τροφίμων στους άστεγους της Αθήνας

Εργαζόμενοι και εθελοντές κάνουν street work για να προσεγγίσουν τους αστέγους στον δρόμο της Αθήνας

apostoli_demata
Επιτόπιες παρεμβάσεις πραγματοποιεί κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσεγγίζοντας αστέγους στους δρόμους της Αθήνας για να μοιράσουν δέματα αγάπης.

Εδώ και 11 χρόνια, εργαζόμενοι και εθελοντές συναντούν και συνομιλούν με τους αστέγους, ακούγοντας τα παράπονα, τις ελλείψεις τους και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αποστολής, βοήθεια παρέχεται σε τοξικομανείς, αποφυλακισμένους, απόρους, καρκινοπαθείς, που βρίσκονται στους δρόμους και τις στοές.

Τα δέματα τροφίμων περιλαμβάνουν στερεά τροφή, γλυκίσματα, νερό και χυμούς φρούτων, ενίοτε όμως η ανθρωπιστική βοήθεια συνοδεύεται από κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, υποδήματα και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τις περιστάσεις και τα αιτήματα όσων έχουν ανάγκη.



Ειδήσεις σήμερα:

Πενήντα χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ - Κίσινγκερ προς Ετσεβίτ: Αποθαρρύνουμε έντονα τους Βρετανούς από το να βοηθήσουν τους Έλληνες

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης που πνίγηκε το οκτάχρονο κοριτσάκι - Ανακλήθηκαν οι άδειες στις πισίνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης